front_thumbs
front_thumbs
front_thumbs

Gulvsliping

Nesten alle slitte gamle tregulv kan bli som nye etter et besøk av gulvsliperen. Spørsmålet er bare hvem som er mest egnet til å gjøre jobben og leverer et best mulig resultat.

Det beste er å overlevere jobben til en profesonell som kan og har erfaring til å håndtere slipemaskinene og forskjellige behandlings former.

Art Parkettsliperi stiller med den riktige fagkunnskapen og er konkurransedyktige. Vi ønsker å sammarbeide med våre kunder for å oppnå det beste sluttresultatet.

Forarbeid
Når vi vet tilstanden på gulvet eller trappen, avtalt hva som skal slipes og behandles. Er det viktig å rydde vekk møbler og andre ting som står på gulvene, dekke til med plast der hvor det er nødvendig. Det er ikke 100% støvfrihet, men du kommer til å bli overasket over hvor lite støv og ryddig prosessen er.

Selve slipe prosessen
Slipe prosessen endrer seg ikke mye fra gang til gang, grovsliping, mellomsliping og finsliping. Hovedforskjellen ligger i hvor grovt/dypt man må slipe for å nå friskt treverk. Forskjellige behandlingsformer avgjør også hvordan man avslutter med finslipingen før man klargjør til lakke eller olje.

Maskiner vi bruker
Vi har en moderne og oppdatert maskinpark som takler alle typer tregulv. Gulvslipe maskiner til å håntere de store flatene og mindre håndholte til bruk langs vegger og hjørner.

Støv vil variere litt fra gulv til gulv, lamell parkett støver gjerne mindre enn gamle tre gulv. Maskinene har egne støv oppsamlere samt støvsuger. På noen gammle gulv trenger vi å bruke fres/høvel og vinkelsliper for å fjerne av maling, lim og kanskje noe teppe rester. I disse tilfellene må du på regne endel støv og spon for å få frem rent treverk.

Driver du med oppusing, maling, sparkling eller andre store reprasjoner kan det lønne seg å vente med gulvslipingen til sluten av prosjekt perioden.

Kontakt oss for uforpliktende tillbud på telefon 452 51 811